PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî

Gat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey saya akan bagi tahu mama yang saya setuju Cik Nawwal Husna awak akan jadi isteri saya Awak ingat awak dah menang? Projek Memikat PDFEPUB ² I promise you for every day of our married life you will regret what you have done today” – Zahrain Alimin Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak kakaknya yang lebih dikenali sebagai Master ji dan Side kick“Buat apa kalau Puan Sri berkenan tapi tuan punya badan tidak” – Nawwal Husna“Una tak pernah terfikir ke kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una

projek pdf memikat kindle suami kindle Projek Memikat free Projek Memikat Suami eBookGat? Awak nak sangat kahwin dengan saya? Okey saya akan bagi tahu mama yang saya setuju Cik Nawwal Husna awak akan jadi isteri saya Awak ingat awak dah menang? Projek Memikat PDFEPUB ² I promise you for every day of our married life you will regret what you have done today” – Zahrain Alimin Hidup berumah tangga dilayari berbekalkan nasihat dan petua dari kakak kakaknya yang lebih dikenali sebagai Master ji dan Side kick“Buat apa kalau Puan Sri berkenan tapi tuan punya badan tidak” – Nawwal Husna“Una tak pernah terfikir ke kalau Puan Sri boleh berkenan kat Una

[Reading] ➶ Projek Memikat Suami By Hanina Abdullah – Kdglass.co.uk NAWWAL HUSNA baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian dia dikejutkan dengan berita peminangannya Demi ummi dan babah Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukarReading Projek Memikat Suami By Hanina Abdullah Kdglasscouk NAWWAL HUSNA baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian dia dikejutkan dengan berita peminangannya Demi ummi dan babah Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar NAWWAL HUSNA baru sehari pulang ke tanah air selepas tamat pengajian dia dikejutkan dengan berita peminangannya Demi ummi dan babah Husna bersetuju dengan permintaan itu meskipun dia tahu sangat sukar untuk bersama dengan lelaki yang memang tak sukakan dia“Jangan menyesal little girl Awak ingat taktik awak tu bagus san

PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî .

10 Comments on "PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî"

  • Kiki

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookFair warning I tend to be personal about my review sebab I also post this to my blog HERE I can’t write my own story but I’m a huge complainer Also spoiler alertNovel Project Memikat Suami PMS is the first novel by Hanina Abdullah yang I read and I rasa penulis punya first baby Dari first I baca the penghargaan section dah I can see that the writer knows how to convey thoughts into words Susunan ayat dan penggunaan bahasa yang superb Bahasa Inggeris pun di tahap yang paling cemerlang because I don't see any keca


  • Kamaliah

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookBest best best Buku ini actually boley jadi rujukan jugak in real life Good tips here n there Hahaha Different from other books that I've read before However because ada stori mori bedroom tu hopefully parents aware n jangan terlepas ke anak2 ya N good recipe here n there All in all it was fun Full of wits and I smile and laugh a lot during my reading Definitely a


  • Linamarlyn

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookLOVE LOVE LOVE Senyum meleret membaca buku ani very nicely written English pun lawa Sungguh daring Penuh dengan adegan hot Macam tarus dalam imagination kekeke Anyhow it's about kawin yg di tentukan oleh parents So as usual the guy the most eligible bachelor with the full package; zahrain never agreed Nawwal perempuan yg educated who loves to travel around the world akur dgn pilihan keluarga The story line is indeed different than most books i read Biasanya crisis saja but this is somewhere different Instead of the girl giving up with karenah zahr


  • Xora Idora

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBooksimple book but managed to make me read it twice skipping certain part The good thing with this book is when the author turned the common kahwin paksa plot which always goes like husband and wife go into cat fight then at the end being together but this one its highlighted that once u r married you need to work to make it worki kinda hates the sister in law but adores Nawwal she is soft but strong Good values in term of friendship and optimism What make it lose 1 star ? Hmm it just that the infos inside the book isnt enough for me not like ASST or TWB but i still like it by the way


  • Elaiza

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookNot suitable for underage haha I kept smiling when read part the husband with wife hehe Nevertheless I think the storyline is not bad For you to know how to tackle your husband you can start reading this book Enjoy


  • Joy (Cheery♡Reads)

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookA very simple sweet funny and romantic read Totally enjoyed it


  • Elysarosmidi

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookI love this book so much


  • Aunihanunsabri

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookGood


  • Nuraini Hardi

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookGoodGood


  • Azu Harun

    PDF Hanina Abdullah î Projek Memikat SuamiPDF EPUB ì Projek Memikatî projek pdf, memikat kindle, suami kindle, Projek Memikat free, Projek Memikat Suami eBookOMG im so fluttering reading this book okay its predictable story but yet i do believe every story has it own uniuenessand i found that this book is amazing i felt butterfly in my stomach every time i read this book yes every time no lieokay story pasal arrange marriage is boring tapi hanina is genius dalam mengolah story nie penuh dengan idea n nasihat yg penting utk bakal pengantin yg nak kawen hahaha blm lagi pernah baca novel yg bagi nasihat alam perkahwinan yang mcm nie smiling to my ear no lie okay mmg baca buku ni


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *