ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú

☂ Psiko PDF / Epub ✐ Author Ehsan El Bakri – Kdglass.co.uk Mengisahkan dua gadis dari dua dunia berbeza Bella si gadis bertudung selesa menyendiri bersama muzik punk yang sudah sebati lebih sedekad Rebecca pula si gadis terbiar memberontak dalam diam BersekedPsiko PDF Epub Author Ehsan El Bakri Kdglasscouk Mengisahkan dua gadis dari dua dunia berbeza Bella si gadis bertudung selesa menyendiri bersama muzik punk yang sudah sebati lebih sedekad Rebecca pula si gadis terbiar memberontak dalam diam Berseked Mengisahkan dua gadis dari dua dunia berbeza Bella si gadis

Bertudung selesa menyendiri bersama muzik punk yang sudah sebati lebih sedekad Rebecca pula si gadis terbiar memberontak dalam diam Bersekedudukan dengan si atheist Ronnie iaitu teman lelakinya Rebecca selesa mengotorkan dirinya sebagai bintang utama filem filem porno RonnieNasrul muncul secara tiba tiba dalam hidup Bella menjadikannya

psiko pdf Psiko PDFBertudung selesa menyendiri bersama muzik punk yang sudah sebati lebih sedekad Rebecca pula si gadis terbiar memberontak dalam diam Bersekedudukan dengan si atheist Ronnie iaitu teman lelakinya Rebecca selesa mengotorkan dirinya sebagai bintang utama filem filem porno RonnieNasrul muncul secara tiba tiba dalam hidup Bella menjadikannya

10 Comments on "ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú"

  • Ahmad Shafiq

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFNever Again If you ask me what's wrong about the book the only answer I could give is what's not wrong about it ? Yeah there's nothing right about the book Hell is this even a story? Banyak gila persoalan tak ter


  • Ann

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFdh bc nvel ni dn br saja nak update reviewperkataan sudahla banyak ulanganx sesuai budak2 bawah umur bacaadegan seks bersepahending?mcm tu aje?langsung x memuaskan


  • Fey Bahram

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFTake time juga nak baca buku ini Mungkin sebab I'm not really into this type of genre Ehsan memang bagus dalam menggambarkan sesetengah cara pembunuhan cuma pembunuhan dan seks yang berulang buat buku ini kelihatan hambar setiap bab seperti tiada pembaharuan dan ending yang spoil anyway Ehsan boleh dikategorikan penulis genre ini yang berbakat Teruskan usaha Ehsan


  • Nurfaizzin Ismail

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFPenuh dengan kelucahan membuatkan kepala aku sakit dan sangat lambat untuk menghabiskan pembacaan


  • Farah Husain

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDF29 on the idea surprisingly i'm looking forward to his next book cuma kalau boleh kurangkan pengulangan perkataan yg sama and the sx scene tone down sikit kut


  • Hairie R

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFPsiko Lepas je baca sinopsis terus aku nekad nak beli buku nih Sinopsis dia menarik bagi aku Lepas tu masa baca muka surat pertama pun aku dah terkejut dengan kelucahannya WAUU Bagi aku novel lucah macam ni bahaya lah kalau budak yang tak cukup umur baca Memang menghairahkan penceritaan dia sebab tu aku bagi rating 2 jeTapi cerita ni memang psikoseramganas sampai aku ba


  • Nazrul Noorzan

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFAku memang penggemar buku yang bergenre psiko tp untuk buku ini aku agak sedikit kecewa Pengulangan perkataan yang keterlaluan situasi yang sama berulang kali sebagai contoh situasi senggama situasi lelaki bertopeng babi yang sedan


  • Azrie Idzmeer

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFWhen I first saw the review of this book I didn't let it affect my judgement because different people have different point of view But after torturing myself reading this book I now understand why people hated itTwo main characters that never crossed path in each other's life is ac


  • Kering Kongtang

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFNak beli buku ni


  • Mohd Asyraf Abdul Nasir

    ePUB Ehsan El Bakri Ú PsikoMOBI ì Ú psiko pdf, Psiko PDFAku dapat buku ni percuma semasa beli pukal 3 buku secara online penjual bagi free sebab nak clearance buku Psiko ni Walaupun bukanlah penggemar genre psiko aku baca dan habiskan juga buku ni bagi meraikan kerja keras penulis dan penjual buku yang bagi free niSecara ringkas dan keseluruhan jalan ceritanya terlampau lurus dan boleh diagak membaca dari bab 1 sampai bab 36 banyak scene sama diulang ulang dengan menggunakan ayat yang sama contoh kubikel mencium azan apa ni baby tee Kemudian cara penulis menerangkan suasana agak rumit untuk dihadam contohnya silinder putih bagi menggantikan rokok yang kerap berulang dan banyak lagi yang meleret leret dengan tujuan untuk menceritakan suasana yang ringkas Tak pasti ini memang gaya penulis atau taktik menambahkan patah perkataan ceritanya supaya buku ini sedikit berisi Jadi aku


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *