Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´

[Read] ➼ Rahsia Hati ➹ Azimah Lily – Kdglass.co.uk Jika itu dugaan untukku aku pasrah Aku akan tempuhi semuanya dengan reda Akan aku lindungi orang yang aku sayangi“Dalam usia muda dia memegang jawatan Pengarah Urusan Global Bersatu Dia juga merupakRead Rahsia Hati Azimah Lily Kdglasscouk Jika itu dugaan untukku aku pasrah Aku akan tempuhi semuanya dengan reda Akan aku lindungi orang yang aku sayangi“Dalam usia muda dia memegang jawatan Pengarah Urusan Global Bersatu Dia juga merupak Jika itu dugaan untukku aku pasrah Aku akan tempuhi semuanya dengan reda Akan aku lindungi orang yang aku sayangi“Dalam usia muda dia memegang jawatan Pengarah Urusan Global Bersatu Dia juga merupakan nadi penggerak Global Bersatu sehingga Global Bersatu tersenarai sebagai antara sepuluh syarikat gergasi yang berjaya dan setaraf dengan syarikat gergasi lain di dunia Dania juga pernah jadi cover majalah Dewan Perniagaan Kau tahu tak majalah tu hanya akan menyiarkan berita t

Entang usahawan yang berjaya di Malaysia?”TENGKU DANIA DAHLIA – Sebut sahaja namanya semua akan terpegun Kekayaannya menjadi sebutan Keayuannya digilai sang jejaka Namun dia menyimpan sebuah rahsia Rahsia yang membuka kepada sebuah pintu kedukaanSetelah kepergian mama dan papanya dalam nahas yang dirancang TENGKU DANIA DAHLIA bertekad habis habisan melindungi satu satunya adiknya Tengku Daniel Darius“Papa Mama Lia janji selagi Lia bernafas Lia akan jaga dan lindungi Daniel”Demi menjaga status TENGKU DANIA DAHLIA ditunangkan tanpa rela oleh atuknya dengan HAIRI AZWAN Bagai buku bertemu ruas mereka sama sama keras kepala sama sama angkuh“Perempuan macam kau tak layak menjadi isteri aku Dasar perempuan pisau cukur Kau hanya nak kikis ha

rahsia pdf hati download Rahsia Hati PDFEntang usahawan yang berjaya di Malaysia?”TENGKU DANIA DAHLIA – Sebut sahaja namanya semua akan terpegun Kekayaannya menjadi sebutan Keayuannya digilai sang jejaka Namun dia menyimpan sebuah rahsia Rahsia yang membuka kepada sebuah pintu kedukaanSetelah kepergian mama dan papanya dalam nahas yang dirancang TENGKU DANIA DAHLIA bertekad habis habisan melindungi satu satunya adiknya Tengku Daniel Darius“Papa Mama Lia janji selagi Lia bernafas Lia akan jaga dan lindungi Daniel”Demi menjaga status TENGKU DANIA DAHLIA ditunangkan tanpa rela oleh atuknya dengan HAIRI AZWAN Bagai buku bertemu ruas mereka sama sama keras kepala sama sama angkuh“Perempuan macam kau tak layak menjadi isteri aku Dasar perempuan pisau cukur Kau hanya nak kikis ha

10 Comments on "Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´"

  • Kiki

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFRahsia Hati merupakan novel pertama from Azimah Lily yang I baca and apparently ne novel dia yang kedua I took time baca review pembaca pembaca lain tetapi semuanya bukan seperti yang I dah jangka Apparently ramai yang berikan 3 stars and mostly commented that kisah Halina and Melissa tu sama seperti kisah dalam drama KoreaFirst of all I tak watch drama Korea yang dimaksudkan and I'm not really a fan of Korean drama so dimata I memang semua plotline yang ada dalam novel ne sangat2 baru This is probably the first nov


  • Ogy Yusof

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFterbitan tahun 2013 difahamkan karya kedua penulis hebat Azimah Lily walaupun tujuh tahun dah terbitnya tak dinafikan karya ini sedap dibaca hingga kiniya kisah orang kaya bisnes sana sini berjuta lepas tu ada watak antagonis dalam kalangan keluarga sendiri yang tamak haloba gi


  • Nadiah

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFThe plot was okay apart from some grammar mistakes for the English sentences that were used The main character Dania was a force to be reckon withSpoiler alertThere was one facepalm moment on the blood donation part which was unacceptable


  • Ayu1166

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFXpasti pandangan org lain tp sy suka suka citer niebiar org kt lebih kurang cam drama korea tp sy x kisah sbb sy x tgk drama koreaciter dia menarikttg dendam kasih seorg kakak ke adik diadania seorang yg tenang menghadi segal rintangan tp dlm masa yg sama seorang yg sgt sarkastikbg sy sy suka citer nie


  • Diff

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFTak suka novel ni sebab citer dan watak pasal Daniel Halina Melissa dan Rizal telah ditiru sebijikkkk daripada drama korea All About Eve 2000even ending Rizal mati kisah Halina n Melissa serta kisah lampau Melissa pun ditiru daripada drama tupenulis novel ni buat saya betul2 kecewasorry yeritu apa yg saya rasa


  • nilam

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFmcm drama korea pulakkalau x silap all about eve tp dtambah dgn watak utama Dania yang sentiasa ingin melindungi adiknya Danial disebabkan dendam terhadap bapa saudaranya yg terlibat dlm komplot membunuh ibu bapanya lepas tu yg menyedihkanDania ada penyakit jantung yg kroniktp dia rahsiakan dari pengetahuan sesiapajadi dia rasa dia x dpt hidup lamaso dia telah menolak cinta Hairi tunangnya


  • Rynna

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFnovel ni tak berapa best la satu lagi kisah kisah Halina dan Melissa memang sama dengan drama kegemaran saya All About Eve sy tak suka la All About Eve fav drama saya buat ape la nak tiru kisah yang utama Dania dan adiknya Danial tak berapa best jugak boring sorry ye penulis


  • Miss Rose

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFAku nak jujur Novel ni tak menepati selera la dan one thing kenapa perlu tiru drama korea yg All About Eve tu ? da kalau macam tu aku pun boleh buat novel based on drama2 yg aku da tengok cehhh do use your own idea itu lagi menarik


  • Que Razali

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFHmmmentah Ha? tak tahulah nak komen apa Errnot my cup of tea Gitu Apa2 pun bolehlah untuk isi masa lapang


  • thehumanizens

    Kindle Rahsia Hati Kindle ì ´ kdglasscouk ´ rahsia pdf, hati download, Rahsia Hati PDFPada pandangan aku storyline dia kekeluargaan sebenarnya Lagi banyak kisah Dania dengan adik dia Daniel berbanding dengan Hairi Tapu aku still boleh hadam lagi lah sebab jalan cerita straight to the point n tak meleret Btw aku nak jual novel ni Rm23 including postage klau bermint


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *