Û Lamaran Kedua eBook ì

❰BOOKS❯ ✫ Lamaran Kedua Author Ma Lee Chuswan – Kdglass.co.uk Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubungaBOOKS Lamaran Kedua Author Ma Lee Chuswan Kdglass.co.uk Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri memberi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubunga Jefri dan Nina merupakan pasangan sejoli Usia pertunangan mereka berusia hampir empat tahun Namun kepulangan Jefri membe.

Ri kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubungan mereka ibarat retak menanti belahNina membawa diri selama dua tahun untuk membina hidup baru Dalam berjauhan menyimpan rindu dendam dan sayang Dek ego yang menebal dalam diri Nina dia nekad untuk membuang Jeff daripada hidupmyaKehadiran Tengku Zulhan dua anak satu menjadikan dia begitu rapat dengan Nina dan mengingkan Nina men.

lamaran pdf kedua book Lamaran Kedua KindleRi kelukaan pada hati Nina Akibat salah faham yang terjadi antara mereka hubungan mereka ibarat retak menanti belahNina membawa diri selama dua tahun untuk membina hidup baru Dalam berjauhan menyimpan rindu dendam dan sayang Dek ego yang menebal dalam diri Nina dia nekad untuk membuang Jeff daripada hidupmyaKehadiran Tengku Zulhan dua anak satu menjadikan dia begitu rapat dengan Nina dan mengingkan Nina men.

Û Lamaran Kedua eBook ì Ma Lee Chuswan mula mewarnai dunia penulisan novel popular sekitar pertengahan an hingga beliau ditempatkan dalam kelompok penulis bukan Melayu yang mampu menghasilkan novel yang agak bermutuBermula dengan sebuah cerpen berjudul 'Begitu Suratan Takdir' yang dimuatkan di dalam majalah tahunan sekolah MLC cuba menggilap nama sebagai seorang penulis novel santai tanahair Pilihan MLC ialah no.

10 Comments on "Û Lamaran Kedua eBook ì"

  • Juliza

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua Kindle35 bintangMeski ada beberapa perkara tentang buku ini yang membuat hamba merasa tidak akan menyukainya seperti watak klise Nur Ayu dan Datin Sarina serta jalan cerita yang kebanyakan di pasaran masa kini Namun sudahnya hamba tetap menyukai buku ini juga sehingga hampir hampir hendak memberi empat bintangPermulaan Lamaran Kedua tidak bermula dengan baik untuk hamba kerana sedikit lebih hamba sempat juga kebosanan dan meninggalkannya untuknya menonton filem filem 50 an yang semenjak dua menjak ini menjadi kegemaran Bukan kerana tarik tali Nina yang merimaskan hanya hamba merasa olahan cerita ini bagai tidak mampu menemui kod rahsia ke hati hamba Amboi mengadanya HahaNamun entah kerana apa selepas sebahagian buku ini dibaca ia menjadi lebih menarik Mungkin juga hamba berada dalam kondisi hati dan fikiran yang positif sehingga setiap tingkah Nina dan Je


  • Cik Pah

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleKadang kadang demi kebaikan semua sesetengah perkara perlu juga dirahsiakan ms 322Masalah komunikasi sungguh Nina dan Jefri Jefri yang terpaksa melayan 'peminat' dan Nina yang cepat cemburu pakej salah sangka menyebabkan pertunangan mereka terputus 2 tahun Nina bawa diri Jefri tak putus merayu Nina yang hanya membiarkan panggilan telefon Jefri terakam di peti simpanan suaraEgo tinggi melangit Agaknya Jefri buat apa untuk memiliki semula Nina Muka surat kedua terakhir barulah dapat tahu rahsia yang disembunyikan Jefri Jefri o Jefri awat la buat lagu tu


  • Gobokairina

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleAku meminjam novel dari kak ya yah thanks kak Yang paling slambernya leh lak aku simpan novel ni cam khazanah Negara Maybe I’m uite busy erk Tak lah busy with my personal thingsOk novel ni kena hati hati cikit sebab ada beberapa unsur romantis yang rasanya tak sesuai tuk bacaan anak remaja hik3 lalala5 Bukan apa almaklumlah remaja la ni su


  • mRs bOo ^_^

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua Kindlekalau sayang katakan sayangkalau cinta apa ditunggu tunggupendek kata kalau dah jodoh tak kemanasakit pulak hati inihehe


  • azian2575

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleNina JefriSuka dengan lenggok bahasa penulis dalam setiap novelnya Yang tersirat dan tersurat


  • Kak Zie

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleSebuah cerita yang biasa biasa sahaja


  • Yazlina Saduri

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleKisah cinta yang haiiii saya rasa kasihan pun ada Nina Jeff sesuai sangat Tanpan jelita kedua duanya lebih kurang sama rindu cinta pandang dari jauh assume cemburu merajuk memujuk rujuk nikah cemburu buta lagi merajuk lagi accident sayang balik Pendek kara kecewa dengan cerita ni Sama macam Tirai Impian Saya masih mencari 'ma


  • Anis Azura

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleSepanjang pembacaanasyik geram dengan NinaSikap curiga Nina tu macam melampau lampauDisebabkan kena tangkap khalwatbaru dapat Jeff kahwin dengan Ninakalau tak kempunan sampai mati kotYelahJeff tu kalau nak bergambar model pengantin pun risau sangat dengan janji dia takkan pakai baju pengantin melainkan kalau pengantinnya NinaSetia betul jeff dengan NinaKesetiaan dan kepercayaan adalah penting dalam hidup berumah tanggamungkin silap jeff bila dia keluar malam penganti


  • Norliza Yusop

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua KindleCiter ni dgn bahasa dewasa bukan bacaan UMUMpd saya la tp tk tau la skrang anak2 remaja juga gaya pemikiran lebih dewasa dari umur ikut penilaian dan fikiran memasing juga ya pd saya yg isu diterima dan dihadamyg isi diambil dan simpankeseluruhan menarik dan blh diterima


  • nilam

    Û Lamaran Kedua eBook ì lamaran pdf, kedua book, Lamaran Kedua Kindlemain tarik tali byk dlm cite ni


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *