eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk

✰ Saka Babi #2 Epub ✶ Author Azwar Kamaruzaman – Kdglass.co.uk Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia dSaka Babi #2 Epub Author Azwar Kamaruzaman Kdglasscouk Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Walaupun diganti dengan primadona terbaik dunia d Sambungan dari novel bestseller Babi Bercinta Di Balik Api“Kalau Tuhan tanya Saka Babi MOBI apa yang aku tak nak hilang di dunia mahupun akhirat aku akan jawab MAK Wa

Laupun diganti dengan primadona terbaik dunia diberi bidadari tercantik syurga Mak tetap menjadi insan yang aku mahu sentiasa ada Sebab apa? Mak sanggup lawan kematian semata mata untuk lahirkan aku Kalau aku belum tentu aku sanggup Biarpun ramai yang cuba jadi Tuhan dan cakap mak aku ahli neraka” Leman“Kamu selalu bertanya kenapa syaitan jahat? Kenapa syaitan mengganggu? Memang sudah kami berjanji dengan Tuhan kamu untuk menghasut hambaNya supaya di neraka kelak kamulah yang ak

saka mobile babi kindle Saka Babi download Saka Babi #2 PDFEPUBLaupun diganti dengan primadona terbaik dunia diberi bidadari tercantik syurga Mak tetap menjadi insan yang aku mahu sentiasa ada Sebab apa? Mak sanggup lawan kematian semata mata untuk lahirkan aku Kalau aku belum tentu aku sanggup Biarpun ramai yang cuba jadi Tuhan dan cakap mak aku ahli neraka” Leman“Kamu selalu bertanya kenapa syaitan jahat? Kenapa syaitan mengganggu? Memang sudah kami berjanji dengan Tuhan kamu untuk menghasut hambaNya supaya di neraka kelak kamulah yang ak

eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk .

10 Comments on "eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk"

  • Asmar Shah

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUB23 untuk SakaBuku ini lagi kemas dan masih boleh layan berbanding buku pertama penulis Babi Owhh ya beberapa tahun yang lalu aku kena hentam oleh fans penulis disebabkan review buku Babi yang kurang menyenangkan mereka sehingga jadi isu di beberapa grup pembaca kaki kipas buku Babi itu Harap untuk buku Saka ni tak akan jadi isu lagi Kalau tak memang aku haramkan saja diri aku untuk baca karya penulis ni lagi lepas ni gelakIsu yang ingin diutamakan di dalam naskah ini adalah berkaitan keagamaan dan ketaataan seorang anak yang tetap menjaga ibunya yang disumpah menjadi babi Ada beberapa kisah lampau dan potongan ayat uran yang menguatkan sedikit cerita ini Itu bagus Cuma narasi cerita naskah ini kekadang terlalu memaksa kita untuk kita menerima apa yang ingin disampaikannya Tuan penulis seperti memberi ceramahsyarahan islam di naratif cerita dan kekadang cuba disampaikan di dalam dial


  • Firdaus Abu Bakar

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBkarangan yang disiapkan sebab masa tak cukup dan janji cukup bilangan patah perkataan dia punya goreng sampai hangus


  • Rizqan Sulaiman

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBSaya membaca buku ni sejurus saya menghabiskan buku Babi Novel ini mengisahkan usaha Leman untuk menukar babi babi menjadi kepada manusia kembali namun diganggu oleh saka kepunyaan Paul yang mengambil rupa bentuk Azmi although I was wondering why Leman tak tahu dia dah matiSedikit berlainan dengan preuel buku ini lebih kepada tema keagamaan terutama sekali apabila menghampiri penghujung cerita Tapi saya perasan novel ini ada copy paste paragraph dari novel yang first tapi nama Ustaz Mawardi tertukar jadi Akram? Pff takkan kesalahan macamni tak diedit or am I missing something here?Anyhow cerita ni sarat dengan pengajaran mostly dari segi agama dan kasih sayang terhadap ibubapa Saya hampir menangis baca scene Leman ke tali gantung tu Dan the ending where everyone reads surat dari Leman tu memang terbaik dang menginsafkan especially surat yang


  • Anis Azura

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBok kalau nak ikutkan ini adalah sambungan kepada novel BABI yang femes tupermulaan cerita agak slow untuk akubila dah sampai ke tengah baru mood membaca datangsambungan kisah hidup Leman setelah berlaku kejadian yang tak diingini kepada Paul mak Leman dan ustaz mawardibagaimana Leman berperang dengan diri sendiri dan hasutan syaitan yang ingin menyesatkan diehampir hampir terpengaruh jugak tapi sempat diselamatkan kesian RokkyuAsfam Syasyadiorang menjadi mangsatak se


  • Sherry Mahanum

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBMasih macam babi


  • Azrie Idzmeer

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBSaya tolak tepi kesalahan tatabahasa ayat yang tunggang langgang kesalahan ejaan yang terlampau banyak dan jalan cerita yang sedikit perlahan jika dibandingkan dengan buku pertamaBiarpun buku ini sebenarnya jatuh dalam kategori 'Tak Ada Pun Tak Apa' saya tetap terhibur Kesinambunga


  • Nurul Azzura

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBSambungan novel Babi Suka isi isi buku ini yang mengajak kepada Tuhan walaupun ada juga rasa a bit too preachy It'd be nicer kalau santaikan lagi 😁Rasa macam ada banyak lompong plot di mana watak utama tak tahu tentang orang orang sekeliling yg telah mati Dan


  • Hazrin Zainal

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBHumm


  • Alin Sihite

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBYang ini lebih baik isinya dari yang pertama Banyak nasihat dalam naskah ni Walaupun ada kurang disana sini sikit Tetap isinya tu sampai kepada saya


  • Aliff Awan

    eBook Saka Babi #2 MOBI ☆ Saka BabiMOBI :ì Ë kdglasscouk saka mobile, babi kindle, Saka Babi download, Saka Babi #2 PDFEPUBRasa seperti Saka tak perlu ada Dan gaya penceritaan Azwar tidaklah seokay Babi


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *