Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì

melankolia epub bisu epub Melankolia Bisu PDFEPUBYang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yang tak putus Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keperi.

Yang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yang tak putus Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keperi.

✴ [BOOKS] ⚡ Melankolia Bisu By Sefa ✾ – Kdglass.co.uk Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keperitan rasa ragu yang tak pasti membentuk 'melankolia bisu' yang lantang berteriak dari hati yang tak putus[BOOKS] Melankolia Bisu By Sefa Kdglass.co.uk Kumpulan puisi sarat dengan kata kata angau mengagau menagihkan kasih pada yang terpilih Keperitan rasa ragu.

Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì .

5 Comments on "Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì"

  • Azhar

    Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì melankolia epub, bisu epub, Melankolia Bisu PDFEPUBMeski Sefa selalu beraksi di atas pentas berpantomime dengan mengenakan topeng tapi dengan Melankolia Bisu it was totally different 180 degreesMelankolia Bisu santai jujur tulus tidak terlalu mencuba dan tidak seberat persembahan mime yang Sefa selalu persembahkan Buku ini banyak bermain dengan elemen cinta tapi dianarkikan dengan logik dan kata hati yang selalu berperang dan kadang kadang wujud intervention daripada unsur unsur luaran seperti pengalaman pengaruhuote daripada kawan


  • Zetty Khairunisa

    Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì melankolia epub, bisu epub, Melankolia Bisu PDFEPUBAku suka setiap kali kau gigit hati aku macam taknak lepas Percayalah kau sedang Sebab tu berdarah Aku petik itu saja Sefa dari yang hebat semuanya Maka kalau itu tak terpetik banyaknyaMime dan silence Sefa merasuk dalam diam Meresap dan terus menginap Memang terasa sakit tapi dirayakan dengan sempurnaSehingga rasa jangan Sefa Jangan berhenti


  • Inn Auni

    Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì melankolia epub, bisu epub, Melankolia Bisu PDFEPUBKarya ni baru baca puisi pertama je saya dah tahu yang selebihnya akan lebih baik lagi Jadi saya tak perlu tunggu sampai ke hujung untuk 'jerit kat dunia' yang antologi ni memang awesomeSejujurnya kulit depan tak menarik langsung Saya tertarik pun sebab taj


  • Saharulnazri

    Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì melankolia epub, bisu epub, Melankolia Bisu PDFEPUBPenulis ada banyak isu ingin diutarakanSampai adakalanya isu berulang Bukanlah sampai tahap penulisan karya agung tetapi kita


  • Ira Nadhirah

    Paperbackç Melankolia Bisu Kindle ì melankolia epub, bisu epub, Melankolia Bisu PDFEPUBFirst of all aku rasa sajak or puisi kena guna font kecik sikit Aku rasa annoyed font besar Tapi lately aku memang easily annoyed So abaikan Secondly aku suka anekdot dan cerita cerita pendek dia dari sajak dia Thirdly aku nak meroyan pendek Aku perhati semua orang yang tulis puisi ke sajak ke mesti akan tulis


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *